24.7.2023 - Všechna štěňátka jsou rezervovaná

Zájemců o štěňátka na náš aktuální vrh bylo hodně a i když to bylo těžké, věřím tomu, že jsme pečlivě vybrali každému štěňátku ten nejbáječnější domov.
Brzy odtajníme další plány. Letos se staly chovnými fenami:
australský ovčák: Poppy, Lola a miniaturní americký ovčák: Gnochi a Malvínka.
V srpnu jdeme bonitovat miníka Chilliho, který je junior šampionem České republiky a také junior šampion Bosny a Hercegoviny. Nádherně si odstartoval výstavní kariéru a věřím, že na kontě mu brzy přistaně další šampion. Zatím na každé výstavě obsadil 1. místo. :)


australský ovčák



22.7.2023 - Muffin - poslední volné štěňátko

Malia je předběžně rezervovaná a posledním volným štěňátkem je náš sladký Muffinek, pro kterého chceme najít ten nejlepší domov.
Konečně jsem všechna štěňátka nafotila a máme aktualizovanou i jejich stránku.

Fotky Muffina:


australský ovčák



21.7.2023 - Letáček pro vrh M

Máme hotový letáček pro VRH M. Zítra štěňátka čeká focení a aktualizuji jejich stránku.
Dnes jsme se vrátili z dovolené, takže konečně začnu řešit rezervace na volná štěňátka. Volná štěňátka máme dvě - jednoho pejska a jednu fenečku, oba v barvě red tricolor.
Pro více informací, fotek a videí se přidejte do CHS Aussieland na FB. Jsme tam aktivní každý den, aby budoucí páníčci viděli, jak štěňátka rostou a jaké dělají pokroky. Za pár dnů začnou otevírat oči.


australský ovčák



10.7.2023 - Máme štěňátka

Včera se v naší chovatelské stanici narodil VRH M. Narodilo se nám 11 štěňátek, bohužel jedno zemřelo.
Máme 5 pejsků a 5 feneček. Všechna štěňátka už mají svá jména :)
Volný je poslední pejsek a fenečka, pro které hledáme ty nejlepší páníčky.
Muffin - red tri pejsek nbt (krátký ocásek).
Malia - red tri fena dlouhý ocásek.



australský ovčák



30.6.2023 - Vrh M

Za pár dnů přivítáme na svět náš jediný letošní odchov a zárověň poslední štěňátka po Letty. Brzy bude hotový letáček pro tento vrh.
Maminkou tohoto vrhu je naše Colette Aussieland. Tatínkem je nádherný importovaný pes Wintime Earnest Captain. Info k rodičům najdete při rozkliknutí VRHU M.
Veškerá videa a fotky našich pejsků a hlavně vše co se bude týkat Letty a štěňátek, budu dávat na Fb skupinu: CHS Aussieland.


australský ovčák



6.5.2023 - Artie Black Beauty Berlinetta

Ten pocit, když se vám celé tělo sevře v bolesti a křeči, nemůžete mluvit, nemůžete myslet, nemůžete dýchat, jen se vám z očí proudem valí potoky slz... A zlomené srdce někde tam uvnitř bolí tak moc, že jen čekáte, kdy přestane fungovat. Připadá vám, že se úplně mimo realitu odehrává ten nejhorší sen a nechcete to vůbec přijmout. A nikdo se nezeptá, zda to zvládnete. Nikdo neřekne, jestli se s tím dá vyrovnat a žít dál bez slz. Takhle přesně se cítíte, když vám odejde nejlepší přítel...
Aty, ty můj jedinečný a nejlepší, byl jsi ten nejsilnější a nejmoudřejší pes, kterého jsem kdy poznala. Vždy jsi pro mě dělal se svou obrovskou silou, vůli a srdcem vše naplno a bojoval jsi neskutečně až do posledního úderu srdce.
Věřím, že se mi vrátíš a budu tě zase brzy držet v náručí.
Děkuji ti za vše, miluji tě

Artie Black Beauty Berlinetta “ATY”
4.5.2012 - 6.5.2023


australský ovčák



9.4.2023 - Úpravy na webu

V letošním roce proběhnou úpravy na webových stránkách, které se rozšíří o plemeno miniaturní americký ovčák.
Postupně bych chtěla doupravit veškeré info o nás, naši psi, canisterapie a hlavně doplnit info k odchovům, jak se jim daří v jejich domovech. Jelikož trávím minimum času za notebookem, bude mi to chvíli trvat :)


australský ovčák



- Archív novinek -

2023 |2022 |2021 |2020 |2019 |2018 | 2017 | 2016 | 2015

 

© 2015 AUSSIELAND  |  CREATED BY NIARRA PRO